Heti sorozatom újabb része következik…

Ezúttal egy férfiúval folytatjuk a sort, közkívánatra mai alanyunk Tom Hardy!

tumblr_mqs5ywedY61qgy4wdo1_500

A Batman óta nők milliói bomlanak utána, pedig abban a filmben a teljes arcát még csak nem is láthattuk, de az a fránya kisugárzás már ott is erősen dolgozott. A sötét lovag: Felemelkedés előtt is jobbnál-jobb filmekben szerepelt. Nem kell messzire menni ott volt a 2010-es Eredet, melyben nem kevésbé sármos partnereket osztottak be mellé Leonardo DiCaprio és Joseph Gordon-Levitt személyében (innen üzenem a rendezőnek sok-sok nő nevében, hogy nem volt fair ;] ). Aztán ne hagyjuk ki a felsorolásból a 2008-as Spíler-t, ami szintúgy egy zseniális alkotás. Egyszóval Tom Hardy valahogy mindig jó szerepekre akad – az ügynökének hála – és így nem nehéz határozott léptekkel haladni a világhír felé.

Röviden pár magánéleti részlet: Idén lesz 36 éves, egyszer már elvált, egy kisfiú büszke apukája és kicsit több mint 5 éve alkot egy párt a szintén színész Charlotte Riley-val akit pár éve el is jegyzett.

_______________________________________

1.) Zűrös kamasz majd később fiatal volt, nem vetette meg a tudatmódosító szereket és az alkoholt sem, különféle betörésekben és utcai verekedésekben vett részt.
2.) Van egy kutyája akit Maxnak hívnak
3.) A Bronson című filmjére nehéz fizikai feladatokkal készült fel, többek közt 5 héten át napi 2500 fekvőtámaszt csinált, így szedett magára 35 kiló izmot.
4.) Hisz a szerelem első látásra tényében, első feleségét Saraht 1999-ben vette el, mindössze 3 hét ismeretség után (2004-ben váltak el).
5.) Az eredeti keresztneve nem a Tom, hivatalosan Edward Thomas Hardy-ként látta meg a napvilágot. (hmmm Ed Hardy-ként valóban nem lett volna szerencsés karriert építenie, hiszen mindenki a mára már leginkább szétstrasszozott márkával azonosította volna)
6.) A Büszkeség és balítélet Joe Wright féle adaptációjában, Mr. Darcy szerepére jelentkezett, amit az utolsó pillanatban mégis Matthew Macfadyen kapott meg.
7.) Édesapja Chips Hardy író, édesanyja Anne pedig festőművész, amúgy pedig Tom egyke.
8.) Az első tetoválását 15 évesen csináltatta, méghozzá egy harcos koboldot varratott a jobb bicepszére, tisztelegve ír származású édesanyja előtt.
9.) Imádja a balettot, minden évben elmegy megnézni A diótörőt és támogatója a English National Ballet-nak.
10.) 2003-ban vonult be az elvonóra kábítószer- és alkohol problémái miatt, a rehab óta a mai napig tiszta.

_______________________________________

Divat és hivatalos megjelenések férfi módra! Számos kép után azt kell mondjam, nekem van benne egy kis Jonathan Rhys Meyers beütés, vagy nem?

Fotor0827175656Fotor0827180150
Végezetül pedig egy kép Mr Hardyról és a kisfiáról :]

tumblr_ly6dbafDAh1qelhmho1_400

Ki legyen a jövő heti híresség?

Amennyiben érdekel a rovat többi része is katt IDE.

Továbbá a következő helyeken megtalálsz
Facebook  Twitter  Instagram  Tumblr  Lookbook

(képek forrása: photobucket.com, gossipcenter.com, gq.com, joe.ie, tumblr.com)

Ez is érdekelhet: