Amióta útjára indult az Instagram, emberek milliói önként nyitják ki magánéletük kapuját a nagy nyilvánosság előtt és osztják meg napjaik – néhol minden percét – pillanatait képek formájában. A különféle témájú fotókat, számos hashtaggel látják el, így még inkább interaktívvá téve a dolgot. Hiszen lehet konkrétan tagekre keresni, így célirányosan nézelődhetünk több ezer témában.
Egy hete pedig már videokat is feltölthetünk, amiket kedvünk szerint szerkeszthetünk így ennél több már nem is kell, vagy de?

A világhálót már meghódította és lehet sokan már találkoztatok is Alonso képeivel aki a maga 5 évével, modeleket megszégyenítő módon pózol különféle összeállításokban. A cukifaktor pedig az eget veri.
Melyik lány/nő ne gondolt volna már arra, hogy ha egy szép napon egy bájos manó anyukája lesz, akkor szebbnél szebb ruhákba öltözteti majd? én személy szerint igen és remélem úgy hozza majd az élet, hogy anyagilag is könnyen finanszírozhatom azt, hogy egy mini fashionistát öltöztethessek – természetesen a normál ész határain belül és csak akkor ha ő is szeretné, hiszen adjuk meg a lehetőséget arra, hogy önmaga lehessen és ha inkább királylánynak akar öltözni akkor amikor éppen a csíkok vannak divatban, akkor is királylány lehessen.

Alonso Mateo Mexikóban született, ám amikor 2 éves lett anyukájával – aki amúgy stylist és többek közt a mexikói és a latin-amerikai Harper’s Bazaarnak is dolgozott – és apukájával – aki pedig vezérigazgatója egy magánbefektetésekkel foglalkozó vállalatnak – átköltözött Californiába, azon belül is a híres Laguna Beachre.
Anyukája úgy gondolja, hogy csemetéje még nincs teljesen tisztában azzal, hogy pontosan mi is a divat csak jó mókának tartja az egészet. Bár szerintem a több ezer Instagram követő elég komolyan hangzik, még akkor is ha nagyon sok kritika éri a szülőket azzal kapcsolatban, hogy  első körben az élet kevésbé fontos dolgaira tanítják meg a csemetéjüket.
A The Cut-nak Alonso azt nyilatkozta, hogy a kedvencei az öltönyök, tornacipők és a napszemüvegek és szeret úgy öltözni mint az édesapja mert neki remek öltönyei vannak.
A különféle napi viseleteit ő maga állítja össze, édesanyja csupán akkor szól bele ha egy nyári darabot télen a szeretne felvenni, de minden outfit amit láttok az kisfiú önálló választása.

A képek alapján kicsit koravénnek tűnik a fiúcska, hiszen szinte már határozott férfiként a pózol a vele egykorúak számára cseppet sem megszokott helyzetben. Kérdéses, hogy idővel ez milyen irányba alakul majd, amikor abban a tudatban nő fel, hogy emberek ezreit lehet befolyásolni a külsőségekkel. Hiszen tudjuk nagyon jól, a felszín nem minden és némely szférában egy szép pofi elég, de a való életben nem mindig. Remélhetőleg szülei is a jó irányba terelik majd és meghúznak egy vonalat a divat és a helyes lélekfejlődés közt.

A komolyságot félretéve itt vannak a jobbnál-jobb képek, szerintem zseniális :]

A kisfiú pontos Instagram felhasználónevét nem tudom, mert számos profilja van – ezek közül nyilván sok fake – édesanyját viszont luisafere név alatt megtaláljátok.

AcnesweatshirtDieseljeansJeremyscottsneakers.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 AllSaintsshirtBonPointjeansVintageglasses.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 AmericanApparelbeanieMarniSweaterAllSaintsboots.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 BabyWitOnlineshirtPeekYouArentCuriousshortGuccishades.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 BonpointshirtAllSaintsjktBeruvianmarketbeanie.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 CrewcutsjktShirtDolceandGabbanaBeltandshoesGucci.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 CrewcutsshirtandpantsGuccibeltshoes.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 CrewcutsshirtpantsshoesGuccibelt.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 CrewcutstankAllSaintspantsGuccishoes.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 DiorshirtAllSaintssweaterTailormadepantsGuccishoes.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 GuccijktHandMjeansBootsallsaints.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 LittleMarcJacobsjeansGuccishoes.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 NanoesweaterBonpointjeansGoldenGoosesneakers.jpg.r.nocrop.w1800.h1800 newbalancesneakers.jpg.r.nocrop.w1800.h1800
(forrás: nymag.com)