10 dolog… – Mila Kunis

Heti sorozatom újabb része következik…

Napjaink egyik kedvelt színésznője Mila Kunis, azon kívül, hogy az utóbbi években olyan remek filmekben szerepelt mint a Fekete hattyú és Ashton Kutcher barátnője, még számos érdekes dolog van amit eddig (talán) nem tudtunk róla.

tumblr_lcpyrhyNrA1qacqrlo1_500

1.) Az egyik szeme kék, a másik zöld
2.) A színésznő Csernyivciben (Ukrajna) született – a volt Szovjetunióban – és élt egészen 7 éves koráig. Amikor is a szülei nyertek a lottón és ez lehetővé tette, hogy az Egyesült Államokba költözzenek.
3.) Mikor még Ukrajnában éltek egy amerikai TV műsorból, a ‘The Price is Right.’-ból tanult meg angolul.
4.) Első csókját Ashton Kutcher-től kapta, akkor még csak a “That 70’s Show” (itthon Azok a 70-es évek néven ismert) című sorozat kedvéért, ahol szerepük szerint egy párt játszottak.

ashton_kutcher_mila_kunis_637294561
5.) Egy interjúban mesélte el, hogy egy időre a fél szemére elvesztette a látását, de szerencsére egy műtétnek köszönhetően sikerült korrigálni a bajt.
6.) Kedvenc filmje a Dirty Dancing
7.) Egy filmforgatás miatt lemaradt a saját szalagavatójáról, amit a mai napig nem bánt meg.
8.) World of Warcraft függő, egyszerűen megszállottja ennek a játéknak és mondhatni minden számítógépes játéknak.
9.) Hogy a 2009-es Max Payne című filmben élethűen játssza a szerepét, a forgatás előtt S.W.A.T. oktatók segítségével készült fel.
10.) A Fekete hattyú című filmje kedvéért, minden nap 4 órát balettozott, figyelnie kellett arra, hogy ne lépje át a napi 1200 kalóriahatárt és így 9 kilogrammtól szabadult meg.

______

A Google általi keresésre hivatkozva, sokan dicsértek a 2011-es Oscar-gálán viselt, Elie Saab Haute Couture estélyi ruháját.

milakuniswenn

Ez persze csak egy a színésznő jó választásai közül, Mila ugyanis remek érzékkel rendelkezik a divat terén. A hétköznapokon sincs ez másként…

untitled untitled2

Inspirációként most maradjunk a melegebb hónapoknál!
Természetesen a színek, fazonok, anyagokat variálhatjátok és különféle ékszerekkel kombinálhatjátok, ezek csak kiindulópontok, hogy lássátok milyen könnyen beszerezhetők az összeállításokhoz szükséges alapelemek.
Próbáltam az olcsóbb árkategóriájú választékából szemezgetni, így láthatjátok, nem feltétlen kell adósságba ölni magatokat ahhoz, hogy ezekben a meleg hónapokban is stílusosak legyetek, ami nagyon jól tudjuk már jó ideje nem pénz kérdése ;]

untitled
untitled

(képek forrása: daylap.hu, affairsmagazine.com, stylenotesbybelen.com, tumblr)

Ki legyen a jövő heti híresség?

xxxxoooo
kerubina