A különféle divatházak már egész szép dózisban adagolják nekünk a különféle 2013-as tavaszi/nyári kampányképeket, így most én is összegyűjtöttem Nektek néhányat, lehet nézelődni, válogatni, ötletelgetni és ihletet meríteni!
(nagyobb méretért katt a képre)

MULBERRY

A könnyű színek és a cukorkás árnyalatok – ez a kellemes zöld nekem az – még a víz alatti világban is megmaradtak. A model Meghan Collison.

Collage

LOUIS VUITTON

A tavalyi candy shop után most sakkozni hív minket, a hajpántok viszont még mindig stabilan tartják magukat, hiszen sütizni és sakkozni is lehet benne ;] ! A francia divatháznál, a fekete fehér örök táncába pedig a sárga is bekapcsolódik!

Louis_Vuitton_SS12_Campaign_01

STUART WEITZMAN

Kate Moss apróra nyílt szája már nem a Mango kampányból köszön vissza ránk…a képek közönyösek maradtak számomra.

Collage

ROBERTO CAVALLI

Szezonról szezonra meggyőznek arról, hogy az állatminta nélkülözhetetlen és lehet valami úgy díszített, hogy közben nem lépi át a giccsesség határát. Imádom!
A modelek Anne Vyalitsyna és Karolina Kurkova.

Roberto_Cavalli_SS13_Campaign_05 Roberto_Cavalli_SS13_Campaign_03

CHANEL

Karl Lagerfeld tehetségét senki se kérdőjelezi meg, éppen ezért nézik el neki azt is, hogy saját macskáját celebbé avanzsálta – de erről majd máskor…
A 2013-as tavaszi/nyári kampányképek mintha az Ikea díszletei közt készültek volna. A többek közt kék és piros darabok – amik például Marc Jacobsnál is feltűnnek – remek kreációkat alkotnak, a francia divatházra jellemző elegancia pedig szinte lesétál közénk a fotókról!
A modelek Stella Tennant, Ondria Hardin és Yumi Lambert.

Chanel_SS13_Campaign_01Chanel_SS13_Campaign_02

CHRISTIAN DIOR

A minimalista vonalon megmaradva a feketét szintén bevetve kampányol a  divatház, immáron Raf Simons vezetése alatt.
A darabok szabása, könnyedsége pedig magával ragadó.
A modelek Daria Strokous, Anna Martynova, Diane Conterato, Nicole Pollard és Marie Piovesan.

Dior_SS13_Campaign_02 Dior_SS13_Campaign_01

DKNY

Ha Donna Karan akkor New York és nem csak a név adta egyértelműség miatt, a tervezőnő egyszerűen mindig olyan darabokkal bővíti a divat egét, ami szinte mindenki számára heves bólogatást eredményez! Városias, elegáns és laza!
A model Cara Delevingne.

CollageCollage

VERSACE

Őszintén szólva kicsit elcsépeltnek tartom ezt a technikát amivel a Versace próbál meggyőzni minket. Tavaly Gisele Bündchen kapott egy laza kékes árnyalatot, idén pedig Kate Mosst gyömöszölték bele egy szoborszerű éjszakai tájképbe. Nekem nem tetszik és nem a férfi modelek teste se vett le a lábamról, majd máskor!

Versace_SS13_Campaign_03

BO.Bô

A brazil márka Olivia Wilde színésznőt győzte meg arról, hogy érdemes az arcát adnia a brand tavaszi/nyári kollekciójához. És milyen jól tette! Bár sok újat nem látok, mégis valamiért tetszik!

Olivia_Wilde_Bobo_Summer_Campaign_06 Olivia_Wilde_Bobo_Summer_Campaign_01 Olivia_Wilde_Bobo_Summer_Campaign_04

BOTTEGA VENETA


A képi világ, a ruhák az egész varázs amit áraszt = 5*!

Collage

GIORGIO ARMANI

Csak semmit flanc, a megszokott egyszerűség, Saskia de Brauw-al a főszerepben.

Collage

DOLCE & GABBANA

A márka neve már magáért beszél, gondolok itt a dolce szóra ami magyarul édeset jelent. Az igazi olasz, édes élet kel életre minden egyes kampányképen ami a divatházból kerül ki. Egyszerűen nem tudnak hibázna, úgy él az egész, hogy szinte odaképzeljük mi is magunkat, ahogy a langyos szél fújdogál és a nap sugarai kellemes meleget árasztanak…..

6a00e54ef964538834017d3dfc95a5970c-700wi

Neked melyik divatház kampányképe tetszik a legjobban?