Sokan végre fellélegezhetnek, ugyanis a magas sarkat egyre inkább felváltja a kényelmes lapos talp. Persze a föld felett járást nem lehet egy életre eltüntetni a színről, de nem is kell, ki akarná? Mindenféle Jimmy Choo és egyéb csodák nélkül zajlanának le a különböző divathetek és vörös szőnyeges események. Na ne!!
Viszont a hétköznapokban, nagyobb szerepet követelnek a kényelmes, esetenként légtalpas cipők, mi pedig hordjuk mert a lábunknak ez olyan mintha 1-1 hétre wellness pihenésre küldenénk őket valahova Balira.
Tény, hogy sok esetben ezen darabok jóval drágábbak mint amennyit eleve egy lábbeliért adnátok, viszont sokkal tartósabbak mint az éppen trendi fast fashion láncok által kínált sarkas csodák.

(via cocokelley.com)

A hírességek körében is egyre kedveltebb


Szóval végre valahára, úgy kombinálhatjuk a hétköznapi darabjainkat, hogy nem kell szigorúan ragaszkodnunk a magas sarkakhoz. Minden csak ízlés kérdése és ha valaki a bőrnadrágot úgy ötvözi egy sportos darabbal, hogy a végeredmény stílusos lesz, hát akkor hajrá csajok!

Íme pár példa….

Az ASOS oldaláról megrendelhetitek őket, az áruk átlagban 32 és 36 ezer Ft között mozog.

Adidas, szintén az ASOS-ról ~ 31 ezer Ft

Foot Locker ~ 20 ezer Ft

Következőként jöjjön a sokatok által már nagyon jól ismert wedge sneakers. Sokan már tavaly leírták, de ő úgy döntött még egy picit velünk marad. Isabel Marantnak köszönhetjük ezt az újítást, ami egyszerre nőcis és lazán városi is.


Számos hazai kínai üzletben beszerezhettek ehhez hasonló darabokat. Természetesen a kedvelt fast fashion láncok se akartak kimaradni az új “őrületből” ezért az ő polcaikon is biztosan találtok nektek tetszőt.

ASOS, ~ 18 ezer Ft

Deichmann, 7.990 Ft

Stradivarius, 13.995 Ft

Bershka, 13.995 Ft

Utolsónak pedig jöjjön talán az egyik legnagyobb kedvenc a Converse!


Úgy gondolom abszolút nem kell tanácsot adnom ahhoz, hogy hol szerezhetitek be őket, ugyanis szinte akárhol hozzájuthattok, bármilyen színben ezen darabokhoz.
Azért itt egy példa…
ASOS, ~ 16 ezer Ft-tól

Te beszereztél már valami hasonló cipőt?