Tegnap Las Vegas-ban lezajlott a Billboard Awards. Mint már azt megszokhattátok, most is megpróbáltam Nektek összegyűjteni, ki miben jelent meg.
A díjazottak listáján ITT találjátok.

Lássuk…


Miley Cyrus-ra hirtelen azt hittem, hogy Carrie Bradshaw valamelyik korai epizódban. Az énekesnő/színésznő egy Gaultier ruha és Christian Louboutin cipellői mellett döntött. Első blikkre mintha csak egy blézer lenne rajta, lehet a kevesebb több lett volna!


Taylor Swift ruhája csodaszép. Az már más kérdés, hogy hozzáillő e vagy sem….
A tervező Elie Saab.


Katy Perry a pasztellszín mellett döntött a Blumarine-tól, ami jó választás volt. A haja színét pedig az elmúlt fél évben sokadszorra változtatta meg, újra ruhájához igazította, amit nem kellett volna. Jöhetne már újra az a megszokott árnyalat. Hidd el Kati, jó volt minden úgy ahogy volt!!


Carrie Underwood lehet kicsit túlöltözte az estét, de kit érdekel? Gyönyörű ez a Oscar de la Renta estélyi!!


Jordin Sparks nevét már egy ideje nem hallottam, vagy lehet csak elkerülte a figyelmemet. Diane von Furstenberg nude csipke ruhája viszont amennyire egyszerű és könnyed olyan jó. Szívesen elfogadnám.

Amber Rose és Wiz Khalifa! Ühüm!

Alicia Keys, a megszokott klasszikus feketét választotta. Nem mondom, hogy úristen de nagyon jó, de nem is rossz. Semleges és szerintem neki se voltak világmegváltó céljai vele!


Carly Rae Jepsen az előadója annak a dalnak, amit mostanában elég sokszor hallgatok. Mert New York-ban szinte minden boltban hallottam, s ezért fűzi egy kellemes emlékekkel teli szál a szívemhez. Aki nem tudja melyik slágerre gondolok az kattintson IDE.
Ruha? Lány? Cuki! A következő Taylor Swift csak barnában..?!!?!!


Natasha Bedingfield ruhája szépnek szép, de valamiért akkor se…Szegény olyan szomorkás, valaki igazán rászólhatott volna, azért csak nem olyan nagy kín viselni ezt az estélyit.


Chrissy Teigen model, haj, ruha, cipő…5* !!

S akkor lássuk a pasi részleget:


John Legend


Justin Bieber


Usher, állítólag az egyik legrosszabbul öltözött celeb volt a fehér szőnyegen. Azért én nem pontoznám annyira le ezt az outfitet, élénknek élénk, de nekem tetszik.


LMFAO


Mike Shinoda és Chester Bennington, Linkin Park


Far East Movement és az oversized bling bling-ek esete.

Szerinted ki nézett ki a legjobban?

Szavazz!

[polldaddy poll=6246600]

(forrás: http://www.hollywoodlife.com)