A H&M új kollekciójának neve “Exclusive Conscious” (~ Tudatosan elegáns) amely április 12-től vásárolható meg a svéd divatház különböző üzleteiben, azt pontosan nem tudom, hogy itthon is kaphatóak lesznek majd, de szerintem valószínű.
A model Constance Jablonski.

Lássuk a kollekciót amit gondolom különböző hírességek és designerek darabjai ihlettek. Remélem nem gond, ha néhány mellé odatoldom, hogy nekem mi jut róla eszembe.

Íme….

Erről a piros darabról valamiért Stella McCartney fodros bevarrású ruhája jutott eszembe, amit Rees Witherspoon is viselt. Persze nem teljesen ugyanaz, de azért a fodrok itt ott idén hódítani fognak.


A sárga picit neon darabok vegyesen keltették fel bennem a Versace kollekciójának érzését. Persze mindenre rá lehet húzni sablonokat, de valamiért akkor is ez jutott eszembe, talán a minták vagy a fazonok hozták ezt elő vagy passz…



Na most ennél a kék összeállításnál nagyot pislogtok majd, de Amanda Seyfried ezt a darabot már jóval korábban viselte. Egészen pontosan a ‘Lopott idő’ című filmjének  novemberi brit premierjén.

Asszimetrikus maxi ruha? Akár 5 percig is görgethetnétek lefelé, annyi divatház kínálja idén tavasszal ezt a darabot.


Ismerős forma lehet ez is, ráhúzhatjuk azt is, hogy az alja McQueen….sellőforma az egyszer biztos. S aki ilyet vesz majd arra garantáltan minden tekintet rászegeződik.

Neked melyik darab tetszik a legjobban?