Talán amióta az eszünket tudjuk ismerősen cseng az Olsen név. Emlékszem régebben volt olyan, hogy az HBO kódolatlan volt péntek délutánonként, s akkor mentek olyan sorozatok mint az Egyről a kettőre és a Bír-lak. Az utóbbi műsorban vált világszerte ismertté Mary-Kate és Ashley Olsen. Azóta pedig szépen felcseperedtek és leforgattak számtalan családi filmet.
Emellett pedig saját céget alapítottak és parfümtől kezdve ruhákon át mindennel foglalkoznak. Életük persze már többször is rossz vágányra került, megjártak különböző elvonókat és rossz kapcsolatokon mentek át. Valahogyan mégis mindig sikerült visszakapaszkodniuk, és bizonyítaniuk azt, hogy igenis sikeresek tudnak lenni.
A The Row nevű márkájukat kimondottan szeretem.

De írásom apropója kivételesen nem a híres ikerpár hanem húguk, Elizabeth aki már 24 éves lesz. Mostanában pedig egyre többet olvashatunk Róla. Elkerülve a rossz utat, nem rehabos hírek jelennek meg az ifjú hölgyről, hanem pozitív kritikák. Lehet nem is olyan rossz színésznő mint sokan azt gondolták?!

Az ASOS Magazin márciusi számában láthatjuk. A fotós Todd Cole, a képek pedig a brooklyni botanikus kertben készültek, New York-ban.

Mi a véleményed Elizabeth-ről?