Vannak olyan postjaim amik hétről hétre sikeresebbek nálatok, ezt mutatja a kattintások száma is. S az se titok, hogy ezek alapján próbálok Nektek írni erről arról, nap mint nap.
Ebbe a csoportba sorolhatjuk az elérhetőbb árkategóriás márkákat, ami nem meglepő, hiszen a designer darabok után inkább csak álmodozunk.

Ezért újabb képekkel szolgálok Nektek, ezúttal a H&M-től.
A tavalyi Holiday kampányra lehet, hogy emlékeztek is. Minden korosztálynak kínáltak jobbnál jobb darabokat. Emlékszem akkor szereztem be az egyik legszebb fűzőmet és egy csapott aljú kötött garbót.
Elrepült egy év és ismét, egy csipet karácsonyi életérzéssel meghintett képek következnek, a már megszokott módon anya-lánya, apa-fia, barátok, szerelmek, gyerekek.
A képen szereplő modelek valós emberi kapcsolata életszagúvá teszi az egészet. Szerelem: Abbey Lee Kershaw és a pasija Matthew Hutchinson. Apai szeretet: Bryan Ferry és fia Tara, a model Tony Ward és kislánya ( ez a kedvencem). Anya-lánya: Jerry Hall és lánya Georgia May Jagger ( igen a Rolling Stones-os Mick Jagger lánya). Testvérek: Karen Elson és Kate.


Tetszik?