Louis Vuitton – 2012 tavasz/nyár – Párizs fashion week

A siker kulcsa Marc Jacobs szerint, lehet kicsit a gyerekkor felidézésében van, vagy a cukorkák világában, esetleg egy világhírű model felkérésében, aki ebben az esetben Kate Moss volt? Nem tudom, de egy biztos, a vidámpark hangulatát hozta el a Louis Vuitton bemutatója, a háttérben található körhinta pedig segít még jobban ebbe az érzésbe ringatni minket, na meg abba az allegórikus ábrázolásba, hogy lássuk a divat örök körforgásban van.
A vattacukrok árnyalatait látom viszont pár darabban. S akkor maszatoljuk kicsit össze itt-ott a ruhákat, vagy csak mártsuk bele egy kis festékbe, s íme kész a mű…s furcsa? Egyáltalán nem, inkább bájos.
Menta zöld, csipkés gallér, nagy fehér gombok, A-vonalú szoknyák, flitter, kristály, toll, műanyag virágok. Utóbbi lehet kicsit közönségesnek hat, vagy túl piacinak, de szerintem itt a ruhákat kiegészítve sokkal nagyobb szerepet kapnak, mint amilyen véleménnyel vagyunk róluk.
A kiegészítők teszik teljessé az összképet, egy kis csillogó tiara, Speedy- és fonott táskák. Az utóbbit mintha lehetett volna idén kapni a H&M-ben, mert ha jól látom itt is műanyag darabokról beszélünk.
A pasztell sárga motoros kabát nagyon tetszik, főleg abban az összeállításban amiben itt láthatjuk.

Nekek mennyire tetszik az új kollekció?