Hazaértem a nyaralásból, remélem mindenkinek jól telt az elmúlt hét.
Sok minden történt divat téren, szóval úgy gondoltam nem ömlesztem Rátok egyben, majd csepegtetem szépen sorban.

Elsőként nézzük az MTV Video Music Awards “vörös szőnyeges” képeit, a sztárokkal és szebbnél szebb ruhákkal.
Az eseménynek a Nokia Theatre adott otthont Los Angeles-ben, augusztus 28-án este.

Selena Gomez volt az egyik legjobban öltözött celeb az est folyamán. Egy gyönyörű fekete Julien Macdonald csipke ruhát viselt, amit az olyan arany kiegészítők tettek teljessé, mint egy Brian Atwood cipő, egy Judith Leiber clutch és Ofira ékszerek.
Selena stílusa szinte kifogástalan, lassan hivatalosan is igazi nő lesz.


Katie Holmes, egyszer fent egyszer lent, ami a stílusát illeti, bár az utóbbi időben, inkább piros pontokat osztogathatunk neki, mint csúf feketéket.
Az öltözéke egyszerű és egyben elegáns volt, az arca sugárzott.
Azzedine Alaia ruháját egy Proenza Schouler barna cipővel viselte. A lábbeli lehet furcsa választás volt, de annyira nem ront az összképen.

Azt díjátadó egyik nagy szenzációja volt, Beyoncé gömbölyödő pocakja.
Eddig is terjedtek pletykák arról, hogy várandós, de most megbizonyosodhattunk róla a saját szemünkkel is.
Lehet egy ruha akármilyen márkás, csillogó, divatos és drága, semmi se tudja olyan “hatással megtölteni”, mint egy sugárzó nő.
Egy narancssárga Lanvin Fall 2011-es darabot viselt.
Gyönyörű..


Kelly Rowland, Falguni & Shane Peacock Fall 2011-es kollekciójának darabját viselte, arany és tollas betétekkel. S az öltözékét egy Christian Louboutin peep-toe-val koronázta meg.

A friss házas Kim Kardashian, egy ezüst Kaufman Franco estélyiben, a ruha tökéletesen követte az alakját, kihangsúlyozva nőies adottságait.
Mint mint ismét eltalálta!

Britney Spears, aki mellesleg megkapta a Legjobb Pop Video-ért járó díjat a “Till the World Ends” című klipjéért.
Egyszerűen volt elegáns, ebben a Moschino darabban, és a hozzá passzoló Gina lakkbőr platform csizmában.


A 18 éves Miley Cyrus, összefogott hajjal ( ami szerintem nem annyira előnyös neki), egy nyitott hátú, Roberto Cavalli Pre-Fall 2011-es estélyit viselt.
Bár a cipők nem látszanak de Anedine Alava nevéhez köthető, s az ékszerek pedig Lorraine Schwartz munkáját dicsérik.

Nicki Minaj viseletét nem is tudom hogyan jellemezhetném, rapszodikus??
Lássuk sorban a Tokio inspirálta összeállítását, egy Amato Couture pink fűzőt, egy Shojotomo Japan nadrágot, Tsimori Chisato harisnyát, Onch Movement fagyis nyakláncot, Fifi Romeo műanyag bilincset és DUEPUNTI gyűrűket viselt, s az egészet egy különleges maszkkal tette teljessé.
Nem elkerülendő tény, hogy a Legjobb Hip-Hop Video díjat ő vihette haza.


Zoe Saldana a megszokott sikerre esküszik, s egy kis feketét vett fel, Barbara Bui darabjában gyönyörűen festett. Az egészet az arany és ezüst díszítések tették különlegessé, na meg az azonos márkájú kígyó mintás szandál, és a fekete Lanvin clutch, továbbá az Ofira ékszerek.

Katy Perry, valamit most kivételesen nagyon elrontott.
Hiába a Atelier Versace Fall 2011-es mini ruha, és a szemkápráztató rózsaszín Jimmy Choo cipellő, akkor se stimmel itt valami.
A mindig színes és vidám énekesnő, most úgy néz ki mint valami Hawaii-ról jött pincérnő, Aloha!!…
…vagy egy japán lány?


…aztán ismét próbálkozott, egy Christian Dior Fall 2011-es darabbal, de valahogy ez se talált célba.
Ha a ruhái nem is nyertek, ő igen, Firework című dala, az év videoja lett.

Adele, egy könnyed fekete Burberry ruhában, képviselte a brit eleganciát. A stílusa pedig a 60-as éveket idézte mind sminkben, mind hajban.


Lady Gaga, idén nem öltözött húsba, se égig érő platformba, sőt még az arcát is láthatjuk, egyszerűen férfiként jelent meg. Célozva ezzel úgy számára a “You and I”-ra, ami kétségkívül zseniális alkotás lett.
Az énekesnő papírforma szerint, tarolt a díjkiosztón, megkapta a Legjobb női videó Born This Way, és a Best Video with a message díjat is ez a száma kapta.

Deena, a Jersey Shore, 3. évadjától szereplő hölgy, kicsit túlzásba vitte, színek és flitterek terén. Mint valami jégkrém. S az a kontaktlencse….micsoda??

S akkor jöjjön pár pasi.

Justin Bieber, a szemüveg öregíti, vagy csak én látom így? A többi darab pedig csak különleges vágyának segédeszközei, hogy kiszakadjon a tini énekes titulusból és végre férfiként kezeljék. Sajnos ez még messze van!
Díjat viszont kapott, Legjobb Férfi Video “U Smile”.


Taylor Lautner, aki amúgy Selana Gomez exe, szokásához híven lazán jelent meg. Egy póló, farmer, cipő és egy zakó, nem kell egységet keresni, ez ennyi amit látunk. Nézzük el neki, pasi, s nem feltétlen az öltözködéséért szeretjük.

Ne-Yo, nekem tetszik.


Kanye West, kék ingben lazán kigombolva és Balmain farmerben lépett fel.


A végére pedig íme egy video, Bruno Mars előadja Amy Winehouse egyik ismert számát a Valerie-t.
Sajnos videot még nem tettek fel olyan formában, hogy mi itt Magyarországon megnézhessük, ezért IDE kattintva megnézhetitek.

Nektek ki tetszik és ki nem?